Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
کار
Viewed 43 times 0 Answers
0
کسی میدونه برای شخص پی آر که همزمان هم تحصیل میکنه و قصد داره کار هم بکنه ، چه سقفی از زمان یا حقوق ماهیانه وجود داره که به وام و بورسش صدمه ای نخوره؟
2021-08-31 18:10:00
Canada
کار
#وام و بورس
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#وام و بورس
خدمت همگیان من یک راهنمایی ازتون میخواستم ما اگر خودمون بتونیم با کسی کانکت بشیم توی کانادا و طرف هم حاضر باشه lmia بهمون بده ایا ما بدون نیاز به وکیل میتونیم پروسه جاب افر ببریم جلو یا حتما نیاز وکیل کارمون انجام بده؟ ممنون میشم اگر کسی میدونه کمکم کنه
2021-09-15 07:18:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
کسی میدونه برای پرستار بچه بودن نیاز به مدرکه خاصی هستش؟
2020-12-19 17:39:03
#Canada
کار
[پرستار بچه]
کار
0
Votes
0
Answers
44
Views
برای شخصی که سرپرست کنترل کیفیت در بخش خودرو سازی بوده و با قطعات خودرو و عملکردشون آشناست و وارده. تو تورنتو میشه کاری پیدا بشه و درآمدش تقریبی چقدره؟
2020-12-19 16:39:16
#Canada
کار
[خودرو]
کار
[کنترل کیفیت]
کار
[قطعات خودرو ]
کار
0
Votes
0
Answers
44
Views
یه راهنمایی میخوام لطفا من جایی رزومه فرستاده بودم امروز ظهر زنگ زدن بهم خیلی خوب وخوش هم صحبت کردیم و ازم پرسیدن که چه روزی برای مصاحبه حضوری واسم اکیه و خودم گفتم دوشنبه ، استقبال کردن ،گفتن آدرس و ساعت رو برام ایمیل میکنن سریع الان ۳ ساعت گذشته و نکردن ? من هولم ؟ یا ایمیل خواهند کرد ؟ یا ممکنه حال نکرده باشن و نفرستن کلا؟ چون آخرای صحبت مشخص شد من نیوکامر هستم به تورنتو و یکماهه اومدم که البته کلی تشویق کردن وفلان و همه گفتگو عالی بود موقع خداحافظی گفت درجا ایمیل میفرسته اما نفرستاده ه
2021-09-10 16:33:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
برای کسی که ویزای اوپن ورک پرمیت همراه داره (بعنوان همراه دانشجو) آیا نی تونه بیشتر از ۴۰ ساعت در هفته کار کنه یعنی دوجا کار کنه مثلا بشه هفته ای ۷۰ یا ۸۰ ساعت؟ آیا بعدا برای پی آر مشکل پیش نمیاد؟
2021-09-07 03:23:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
ي كه در كانادا مشغول به كار تخصصي هستين آيا كار فرما بهتون قرارداد داده؟؟؟ همسر من از يه شركتي آفر گرفته و الان چند روزه كه مشغول به كاره،اما بهش گفتن كه بهت قرارداد نميديم حالا براي پي آر شدن ،ما چه جوري بايد اثبات كنيم كه اين شغل ناك دار هست و جنرال نبوذه؟؟ به نظرتون بايد قرارداد بدن يا نه؟؟؟
2021-09-02 23:04:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
ی داشتم کار در رده های مختلف بانکی مثل rbc در چه ناکی دسته بندی میشه؟ چجوری میتونم موقعیت شغلی رو چک کنم که در چه ناکی هست؟
2021-08-29 09:16:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
اگه موقع ورود به کانادا کار جنرال بگیریم، و همزمان برای کارهای تخصصی رزومه بفرستیم، اگه احیانا برای مصاحبه دعوت کردن چطوری باید بریم؟ هی زود زود باید از سر کار جنرال مرخصی ساعتی بگیریم بریم مصاحبه؟ کارفرمای کار جنرال قبول میکنه زود زود مرخصی ساعتی بده؟
2021-10-01 09:56:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal